top of page
DSC05321.jpeg

LUNCH |MENUKAART

Wijnen

Wijnen

Lunchkaart

Lunchkaart

Vloerbrood keuze uit wit-of bruin brood 

 

HUIS GESLAGEN CARPACCIO | 12.5

Pesto | truffelmayo | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

CRISPY CHICKEN | 9.9

Wasabimayonaise | soja-sesamdressing

 EGG BENEDICT MET GEROOKTE ZALM | 10.9

Gepocheerd ei | gerookte zalm | Hollandaisesaus

 EGG BENEDICT MET BACON | 10.9

Gepocheerd ei | bacon | Hollandaisesaus 

SMASHED AVOCADO | 9.9

Gepocheerd ei | waterkers | tomaat | krokante kikkererwten

PULLED DUCK | 9.9

Hoisin | paksoi | cashewnoten | sriracha-mayonaise 

BLAUWSCHIMMEL KAAS | 9.9

Noten | gekarameliseerde ui | vijgen

CLUBSANDWICH MET GEROOKTE ZALM | 10.9

Tomaat | rode ui | kappertjes | kruidenmayonaise 

CLUBSANDWICH BLT | 10.9

Bacon | sla | tomaat | kruidenmayonaise

 

Koude gerechten 

Geserveerd met breekbrood 

TONIJNTARTAAR | 18.0

Avocado | soja-sesamdressing | wasabimayonaise 

STEAK TARTAAR | 17.0

Gepofte rijst | gepekelde eidooier | truffelmayonaise

Salades 

Geserveerd met breekbrood keuze uit klein of groot

GEROOKTE ZALM | 11.9 - 14.9

Rode ui | kappertjes | tomaat | pijnboompitten | kruidenmayonaise

PADDELSTOELEN | 10.9 - 13.9

Noten | Parmezaanse kaas | gepocheerd ei | truffelmayonaise 

CRISPY CHICKEN | 10.9 - 13.9

Avocado | soja-sesamdressing | wasabimayonaise | gepofte rijst

Warme gerechten 

SOEP VAN DE DAG | 6.9

Breekbrood 

CROQUE MONSIEUR KLASSIEK | 6.9

Gruyère | achterham | bechamelsaus  

KROKETTEN VAN DE BOURGONDIER | 1st/2st | 7.9 -  9.9

Mosterd | vloerbrood 

BURGER DE BUREN MET CRISPY POTATO WEDGES | 13.9

Bacon | kaas | smokey BBQ-saus | tomaat | rode ui | kruidenmayonaise

GEGRATINEERDE PADDENSTOELEN | 12.9

Room | Gruyère | gremolata | breekbrood

 

Borrelhapjes

Borrelhapjes

 

BITTERGARNITUUR 10 STUKS | 7.9


KAASPLATEAU DE BUREN | 12.5
Diverse kazen | kletzenbrood 

 

GEGRATINEERDE OESTERS | 3.5 / 6st 18

OESTERS FRAMBOOS | 3.5 / 6st 18

 

PLANKJE IBERICO HAM | 12

 

GROENE OLIJVEN | 3.5
 

BOURGONDIËR BITTERBALLEN | 6 st 5.9 / 12st 9.9

CRISPY CHICKEN | 6 st 6.9 / 12 st 12.9

BREEKBROOD | 4.9
Pesto

 

bottom of page