
LUNCH |MENUKAART
Wijnen
Lunchkaart
Vloerbrood keuze uit wit-of bruin brood
​
HUIS GESLAGEN CARPACCIO | 12.5
Pesto | truffelmayo | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
​
CRISPY CHICKEN | 9.9
Wasabimayonaise | soja-sesamdressing
​
EGG BENEDICT MET GEROOKTE ZALM | 10.9
Gepocheerd ei | gerookte zalm | Hollandaisesaus
​
EGG BENEDICT MET BACON | 10.9
Gepocheerd ei | bacon | Hollandaisesaus
​
SMASHED AVOCADO | 9.9
Gepocheerd ei | waterkers | tomaat | krokante kikkererwten
​
PULLED DUCK | 9.9
Hoisin | paksoi | cashewnoten | sriracha-mayonaise
​
BLAUWSCHIMMEL KAAS | 9.9
Noten | gekarameliseerde ui | vijgen
​
CLUBSANDWICH MET GEROOKTE ZALM | 10.9
Tomaat | rode ui | kappertjes | kruidenmayonaise
​
CLUBSANDWICH BLT | 10.9
Bacon | sla | tomaat | kruidenmayonaise
​
Koude gerechten
Geserveerd met breekbrood
​
​
TONIJNTARTAAR | 18.0
Avocado | soja-sesamdressing | wasabimayonaise
​
STEAK TARTAAR | 17.0
Gepofte rijst | gepekelde eidooier | truffelmayonaise
​
​
Salades
Geserveerd met breekbrood keuze uit klein of groot
​
​
GEROOKTE ZALM | 11.9 - 14.9
Rode ui | kappertjes | tomaat | pijnboompitten | kruidenmayonaise
​
PADDELSTOELEN | 10.9 - 13.9
Noten | Parmezaanse kaas | gepocheerd ei | truffelmayonaise
​
CRISPY CHICKEN | 10.9 - 13.9
Avocado | soja-sesamdressing | wasabimayonaise | gepofte rijst
​
​
​
Warme gerechten
​
​
SOEP VAN DE DAG | 6.9
Breekbrood
​
CROQUE MONSIEUR KLASSIEK | 6.9
Gruyère | achterham | bechamelsaus
​
KROKETTEN VAN DE BOURGONDIER | 1st/2st | 7.9 - 9.9
Mosterd | vloerbrood
​
BURGER DE BUREN MET CRISPY POTATO WEDGES | 13.9
Bacon | kaas | smokey BBQ-saus | tomaat | rode ui | kruidenmayonaise
​
GEGRATINEERDE PADDENSTOELEN | 12.9
Room | Gruyère | gremolata | breekbrood
​
​
​
Borrelhapjes
BITTERGARNITUUR 10 STUKS | 7.9
​
KAASPLATEAU DE BUREN | 12.5
Diverse kazen | kletzenbrood
GEGRATINEERDE OESTERS | 3.5 / 6st 18
​
OESTERS FRAMBOOS | 3.5 / 6st 18
PLANKJE IBERICO HAM | 12
GROENE OLIJVEN | 3.5
BOURGONDIËR BITTERBALLEN | 6 st 5.9 / 12st 9.9
​
CRISPY CHICKEN | 6 st 6.9 / 12 st 12.9
​
BREEKBROOD | 4.9
Pesto
​
​
​