DINE | MENUKAART

Om mee te beginnen

OESTERS 
Framboos | 3.5/6st 18

 

GEGRATINEERDE OESTERS | 3.5/6st 18
 

PLANKJE IBERICO HAM | 12
 

GROENE OLIJVEN | 3.5

TOASE MET FOIE GRAS EN GEKARAMELISEERDE UI | 2ST 7.5

 

Koude gerechten 

GEMARINEERDE RODE BIET  | 16
Roggenbrood crumble | Tete de Moine | crème fraiche 

LICHT GEGAARDE ZALM

Karnemelk dressing | bieslook | komkommer

TONIJNTARTAAR | 18

Avocado | wasabi mayonaise | soya-sesamdressing 

 

STEAKTARTAAR | 17 

Gepofte rijst | gepekelde eidooier | truffelmayonaise

 

GEPOFTE UI | 16

Gerookte cheddarfondue | tomaatpoeder | gepofte quinoa 

 

SWEET & SPICY POMPOEN | 16

Asian glaze | sesamzaad | pompoen crème 

GNOCCHI MET GEBAKKEN ERYNGII | 17

Gebakken paddenstoelen | salie | Parmezaanse kaas 

GEGRILDE GAMBA'S | 18

Knoflook crème | gepofte quinoa | tomaatpoeder

GEBAKKEN  ROODBAARS | 18

Saffraan saus | bloemkool | saffraan krokant

SOUS VIDE HEILBOT | 17

Mosselen | cannellinibonen | zeevruchtensaus 

 

FLAT IRON STEAK | 18

Pommes Anna | gebakken paddenstoelen | rode wijnjus 

HERTFILET | 18

Hert bittelbal | pastinaakpuree | gebakken spruiten

BAO BUN MET EENDENBORST | 17

Pulled duck | cashewnoten | hoisin | sriracha-mayonaise

SPEENVARKEN MET KRUIDENKORST | 17

Mosterdjus | aardappelbrunoise | gebakken zilverui 

Warme gerechten

 

Bijgerechten

GEFRITUURDE AARDAPPEL WEDGES | 3.5
Kruidenmayonaise 

WARME GROENTEN |
3.5

SALADE | 3.5

 

Desserts

KOFFIESERVIES | 7.5
Diverse friandises

 

KAASPLATEAU 'De Buren' | 12,50
Diverse Kazen 

 

BREAD AND BUTTER PUDDING | 9.9
Butterscotch-ijs | gepocheerde peer | mascarpone 

DECONSTRUCTED CHEESECAKE | 9.9

Perzik | duindoornbes ijs | sumac

 

DRIE-GANGEN KEUZE MENU 

Keuze uit vis-vlees-vegetarisch | per persoon geserveerd | 39.0

VOORGERECHT

Tonijntartaar

Steaktartaar

Gemarineerde biet

HOOFDGERECHT

Sous vide heilbot

Flat iron steak

Sweet & spicy pompoen

DESSERTS 

Koffieservies

Bread and butter pudding

Deconstructed cheesecake

 

Drie-gangen menu