DINE | MENUKAART

Om mee te beginnen

OESTERS 
Framboos | 3.5/6st 18

 

GEGRATINEERDE OESTERS | 3.5/6st 18
 

PLANKJE IBERICO HAM | 12
 

GROENE OLIJVEN | 3.5

BRUSCHETTA | 2st 4.5

Ricotta | tomaat 

 

Koude gerechten 

BURRATA MET GROENE ASPERGES | 16
Groene kruidenschuim | peulvruchten
 

GEMARINEERDE SARDIENTJES | 17 
Wasabimayo | sultanas | gemarineerde rode ui  

TONIJNTARTAAR | 17

Avocado | wasabimayo | soya-sesamdressing 

 

STEAKTARTAAR | 17 

Gepofte rijst | gepekelde eidooier | truffelmayo 

 

 

 

 

ARANCINI MET SPINAZIE & DOPERWT | 16

Tomatensaus | pesto | Parmezaanse kaas 

 

GEGRILDE SPITSKOOL | 16

Geitenkaas | kerrieschuim | hazelnoot

 

RIGATONI MET AUBERGINE | 16

Gerookte auberginesaus | pesto | pompoenpitten 

GEROOSTERDE OCTOPUS | 18

Polenta | gremolata | tomatensaus 

KABELJAUW | 18

Zeekraal risotto | beurre blanc | antiboise 

ASIAN KALFS RIBS| 16

Kimchi mayo | witte kool | sesam

GEBAKKEN  LAMSNEK | 18

Tikka masala | yoghurt | linzen | 

RUNDER BAVETTE | 18

Aardappel crème | gebrande prei | rode wijn jus 

NACHO FRIED CHICKEN | 17

Cheddar crème | tomatensalsa | mais | gremolata 

Warme gerechten

 

Bijgerechten

GEFRITUURDE AARDAPPEL WEDGES | 3.5
Kruidenmayonaise 

WARME GROENTEN |
3.5

SALADE | 3.5

 

Desserts

KOFFIESERVIES | 7.5
Diverse friandises

 

KAASPLATEAU 'De Buren' | 12,50
Diverse Kazen 

 

DARK CHOCOLATE RASPBERRY | 9.9
Framboos sorbet | pure chocolade crumble
 

AARDBEIEN TERRAMISU | 9.9

Mascarpone | koffie | Bastogne 

 

DRIE-GANGEN KEUZE MENU 

Keuze uit vis-vlees-vegetarisch | per persoon geserveerd | 39.0

VOORGERECHT

Burrata met groene asperges

Steak tartaar 

Tonijn tartaar

HOOFDGERECHT

Gegrilde spitskool 

Runderbavette 

Kabeljauw 

DESSERTS 

Koffieservies

Dark chocolate raspberry

Aardbeien terramisu 

 

Drie-gangen menu