DINE | MENUKAART

Om mee te beginnen

OESTERS 
Framboos | 3.5/6st 18

 

GEGRATINEERDE OESTERS | 3.5/6st 18
 

PLANKJE IBERICO HAM | 12
 

GROENE OLIJVEN | 3.5

BRUSCHETTA | 2st 4.5

Ricotta | tomaat 

 

Koude gerechten 

BURRATA MET PEULVRUCHTEN | 16
Groene asperges | groene kruidenschuim | aceto 
 

GEMARINEERDE SARDIENTJES | 17 
Wasabimayo | sultanas | gemarineerde rode ui | geroosterd brood 

TONIJNTARTAAR | 17

Avocado | wasabimayo | soya-sesamdressing 

 

GEROOKTE EEND | 17

Brioche | eendrilette | rode biet | rode port
 

 

STEAKTARTAAR | 17 

Bone marrow crumble | gepekelde eidooier | truffelmayo 

 

 

 

 

ARANCINI MET SPINAZIE & DOPERWT | 16

Pittige tomatensaus | ricotta | pesto | Parmezaanse kaas 

 

GEGRILDE SPITSKOOL | 16

Geitenkaas | walnoot 

 

PADDENSTOELEN LASAGNA | 18

Mozzarella schuim | gebakken paddenstoelen 

GEKONFIJTE CORVINA | 18

Romesco saus | witte asperges | waterkers | amandel

KABELJAUW | 17.5

Zeekraal risotto | beurre blanc | antiboise 

IBERICO SECRETO | 18

Gegrilde asperges | gremolata | groene kruiden schuim 

ZACHT GEGAARDE LAMSNEK | 17

Tikka masala | yoghurt | linzen | krokante kikkererwten 

ASPERGES CARBONARA | 16.5

Bacon crumble | gepekelde eidooier | roomsaus

GEGRILDE RUNDER BAVETTE | 18

Aardappel creme | meiknol | gemarineerde rode ui | rode wijn jus

 

 

 

 
 

Warme gerechten

 

Bijgerechten

GEFRITUURDE AARDAPPEL WEDGES | 3.5
Rozemarijn | geroosterde paprika mayonaise 

WARME GROENTEN |
3.5

SALADE | 3.5

 

Desserts

KOFFIESERVIES | 7.5
Diverse friandises

 

KAASPLATEAU 'De Buren' | 9.9
Diverse Kazen 

 

MANGO CRÉMEUX | 9.9
Gember | limoen sorbet | hangop  

 

GEMARINEERDE AARDBEIEN | 9.9

Mascarpone mouse | bastogne crumble | mascarpone ijs | aceto 

 

DRIE-GANGEN KEUZE MENU 

Keuze uit vis-vlees-vegetarisch | per persoon geserveerd | 39.0

VOORGERECHT

Burrata 

Steak tartaar 

Tonijn tartaar

HOOFDGERECHT

Spitskool 

Bavette 

Kabeljauw 

DESSERTS 

Kaasplateau 'De Buren' 

Mango cremeux

Gemarineerde aardbeien 

 

Drie-gangen menu